X
Publicerat: 11.05.2022

Lujabetong firar 20 år!

Året var 2002 när de första leveranserna av betong rullades ut av Lujabetong från fabriken i Jordbro. Nu har det gått 20 år och det fortsätter att rulla ut betong från såväl Jordbro som Vallentuna och Kungsängen. Verksamheten har stadigt utvecklats och expanderats i en sund samt målmedveten takt. Lujabetong är idag en myndig 20 åring som förser Storstockholm med betong till projekt, stora som små, inget är för litet och inget är för stort. Följ med oss på vår resa mot ytterligare 20 år och häng med oss i vårt firande av våra första 20. Håll utkik i våra sociala medier och följ oss på Facebook, Instagram och LinkedIn. Grattis Lujabetong 20 år!

Lujabetong är ett helägt dotterbolag till Lujabetoni Oy, ett företag inom Luja koncernen i Finland. Luja koncernen är familjeägt och drivs av tredje generationen Isotalo. Läs mer på www.luja.fi

 

Publicerat: 28.03.2022

Underrättelse angående leverans av betong

Det undgår ingen att det pågår ett krig i Europa och våra största sympatier är med Ukraina som kämpar oförtröttligt. Alla önskar ett snabbt slut på eländet och att vi kan försöka återgå till någon form av normalläge så snart som möjligt.

Läs mer
Mera Nyheter