X
Publicerat: 30.11.2018

Invigningsceremonin för Lujabetongs nya fabrik firades den 14 november 2018

Med den nya fabriken förstärker Lujabetong sin position på Stockholms betongmarknad och förbättrar sin konkurrenskraft betydligt. Den nya fabriken är mer än dubbelt så effektiv som Lujabetong Ab:s nuvarande fabriker i Stockholm.

Fabriken kan producera över 120 kubikmeter betong per timme, vilket gör att man kan ge bättre kundservice och också delta i större projekt.

Det gråa novembervädret skadade inte alls. Stämningen var hög tack vare Lujabetongs glada personal, god mat, tävlingar mm och musik av begåvad ung dj Julian Bates.

Lujabetongs VD Daniel Jonssonär också väldigt nöjd med den fina fabriken. Tillsammans med Sakari Petsalo, som ansvarar för Lujabetonis svenska verksamhet, berömmer de fabriken. – Den vackraste och mest kraftfulla vi sett, skrattar de.

Tack till alla gäster för deras besök, presenter och vackra ord. Vi hörs och ses!

Publicerat: 11.06.2018

Lujabetong Ab bygger en ny högkapacitetsfabrik för Stockholms betongmarknad

Lujabetong Ab, dotterbolag till finska Lujabetoni Oy, strävar efter att förstärka sitt fotfäste på Stockholms marknad för fabriksbetong ochbygger en modern betongfabrik med hög kapacitet i Stockholmsområdet. I och med Lujabetong Ab:s nya fabrik i Kungsängen får företaget ett starkare fotfäste på Stockholms dynamiska betongmarknad och stärker därmed sin konkurrenskraft betydligt. Fabriken är Lujabetoni-koncernens 30:e betongfabrik.

Läs mer
Mera Nyheter