X
Publicerat: 15.01.2021

Vi söker Miljö och kvalitetsansvarig

Med ansvar att leda och utveckla verksamheten inom miljö och kvalitetsfrågor erbjuder vi en tjänst på heltid där en hel del arbete sker ute på våra tre fabriker i Jordbro, Kungsängen och Vallentuna.

 

Som miljö och kvalitetsansvarig ska du ta ett helhetsgrepp om vårt arbete kring miljö och kvalitet. Du kommer att arbeta med allt från övergripande strategiska och proaktiva frågor till rutiner och instruktioner på en mer detaljerad nivå.

Vi tänker oss att en utbildning inom miljö och kvalitet är ett bra recept för att kunna prestera ett bra resultat för tjänsten. Om du även har erfarenhet från betongindustrin eller inom bygg så är det ett plus, men inte nödvändigt, andra erfarenheter som t ex implementering av ISO standarder eller EPD arbete väger tungt. Möjligen har du även arbetat i Checkproof som är ett av våra viktiga digitala verktyg.

Känner du som vi att miljö och kvalitet är viktig finns alla möjligheter att göra avtryck i vår verksamhet för en lång tid framöver. Du tycker om att inspirera och samarbeta med dina kollegor. Formulera sig på svenska samt engelska muntligt och skriftligt är inga problem för dig. Du räds inte kontakter med kunder, leverantörer, myndigheter och andra organisationer.

Lujabetong har bra personalförmåner i form av bland annat friskvård, företagshälsovård och subventionerad lunch. För ytterligare information så kontakta Sebastian Törner 070-6952143.

Tycker du att detta låter intressant så skicka ditt CV och personligt brev via epost till sebastian.torner@lujabetong.se. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts snarast, så tveka inte att skicka in ansökan så snart som möjligt.

Med förhoppning om ett snart möte!

 

Lujabetong AB är ett helägt dotterbolag i finska Luja koncernen. Luja, som på svenska betyder stark, är familjeföretaget som drivs av tredje generationen och har utvecklat betongprodukter i över 60 år. Koncernen omsätter 750 miljoner Euro och har ca 1600 anställda. Lujabetong är ett effektivt och kundinriktat företag som erbjuder det lilla företagets flexibilitet med den stora moderkoncernens stöd i ryggen. Med tre fabriker och trettiotalet anställda i Stockholm förser vi byggmarknaden med färdigblandad betong som levereras ut med såväl egna bilar och pumpar men även inhyrda. Huvudkontoret är beläget i Täby.

Publicerat: 15.01.2021

Vi söker Miljö och kvalitetsansvarig

Med ansvar att leda och utveckla verksamheten inom miljö och kvalitetsfrågor erbjuder vi en tjänst på heltid där en hel del arbete sker ute på våra tre fabriker i Jordbro, Kungsängen och Vallentuna.  

Läs mer
Mera Nyheter